SVANEKE (25. sep. kl. 16-17)

SVANEKE (25. sep. kl. 16-17)

Teater/ScenekunstRønneLørdag 25. september
Se Min kulturuge

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand, Kevin Doyle, i Svaneke. Her begyndte Kevin at studere livet, og at tale med folk om hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke? 

Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film, og har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet en egen tilgang til interdisciplinær solo-performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller en særlig location, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance.

Forestillingen opføres på engelsk/dansk.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Rønne Theater, Teaterstræde 2, Rønne

Dato

Lørdag 25. september

Tidspunkt

16.00 - 17.00

Entré

125 kr.

Kulturspor

Teater/Scenekunst

Bemærkninger

Forestillingen er gratis for indehavere af et Sæsonkort til Bornholms Teater. Læs mere om Sæsonkortet her: https://bornholmsteater.dk/da/saesonkort/