OBS! AFLYST! Franz´ forunderlige fortællershow

OBS! AFLYST! Franz´ forunderlige fortællershow

For børn, Teater/Scenekunst, Litteratur, Kunst, Rytmisk musikHasleLørdag 18. september
Se Min kulturuge

OBS: Pga. sygdom er dette arrangement desværre aflyst. Vi håber på at se Franz' fantastiske optræden i kulturugen 2022. /Bornholms Kulturuge

 

Et lyserødt får, en tosset trold og en hattebutik med hemmeligheder. Det er bare nogle af ingredienserne til Franz Bombergs forrygende fortællershow, der også byder på musikalsk krudt til både ørerne og fødderne!
Bevæbnet med sprittusch, trompet og en krøllet hjerne inviterer forfatter og illustrator Franz M.H. Bomberg børn og deres voksne ind i et univers med sjove streger og finurlige fortællinger. Forbered jer på masser af grin, jazzede toner og skøre påfund, når Franz med børnenes hjælp livetegner kruseduller, mens historierne ruller af sted.

Efter arrangementet vil der være tid til at børnene selv kan udfolde deres egne historier i en kreativ workshop.

Om Franz M.H. Bomberg:
Uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur (2020). Selvlært illustrator og musiker. Bosat i Svaneke

Mens debutromanen endnu lader vente på sig, har Franz M.H. Bomberg specialiseret sig i at skabe historier og universer for både børn og voksne gennem udstillinger, film, koncerter og workshops, hvor børn bliver inddraget og motiveret til at skabe deres egne karakterer og historier. I sine optrædener har Franz ofte for vane at inddrage deltagerne og improvisere en ny historie frem, hvis der bliver plads.
Franz M.H. Bomberg er kunstneren bag fødselstavlen til Bornholms Hospital, som blev opsat i januar 2021 til stor glæde for personalet og de mange forældre til Bornholms nye borgere. I juni 2021 gik han, som en del af det landsdækkende kunstprojekt Walking Landscapes, langs den bornholmske nordkyst for at opsamle fortællinger i landskabet og gennem sine illustrationer fortolke gamle bornholmske sagn.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Dato

Lørdag 18. september

Tidspunkt

12.30 - 14.00

Entré

gratis

Kulturspor

For børn, Teater/Scenekunst, Litteratur, Kunst, Rytmisk musik

Bemærkninger

Forestillingen varer 45 min. og derefter er der workshop for børn og forældre.

For børn over 4 år.