Mød Bornholms krimidronning

Mød Bornholms krimidronning

LitteraturSandvigFredag 17. september
Se Min kulturuge

Den bornholmske krimiforfatter Pernille Boelskov har skrevet tre kriminalromaner, der alle har Bornholm som omdrejningspunkt. Solskinsøen er ikke bare rundkirker, røgede sild eller fryd og gammen. Første bog hed Granitgraven, den næste havde titlen Bornholmerdybet. I skyggerne gemmer sig både hævnere, hemmeligheder og mordere. Brudzonen er det tredje selvstændige bind i Pernille Boelskovs serie af bornholmerkrimier, der sprudler af kringlede plot, tråde til fortiden og revner i den bornholmske idyl. Pernille er født på Sydfyn, men forelskede sig i en klippeø – og i en bornholmer, så efter otte år på Vesterbro i København, flyttede hun “hjem” til Bornholm. Hendes ambition er at skrive krimier, hvis handling er viklet så meget ind i de bornholmske særpræg, at de bare ikke kan foregå andre steder end på klippeøen.

Pernille interviewes af journalist Esben Ørberg, der også er kommet til Bornholm fra København. Esben Ørberg er redaktør for magasinet Nordiske, som udgives af Foreningen Norden.

Musik står Martin Valentin Frederiksen for.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Kokkenberg, Hammershusvej 2, Sandvig

Dato

Fredag 17. september

Tidspunkt

18.00 - 23.00

Entré

200 kr. for middag. Bordbestillng anbefales

Kulturspor

Litteratur

Bemærkninger

For børn/unge over 15 år. 

Sandvig starter Bornholms Kulturuge med en underholdende kombination af middag, interview med krimiforfatter & sang og musik – nogle sange og melodier du kender - og nogle du ikke kender.