FISK – en musikforestilling om fiskerikrisen, 17. sep.

FISK – en musikforestilling om fiskerikrisen, 17. sep.

Teater/Scenekunst, Rytmisk musikRønneFredag 17. september
Se Min kulturuge

’FISK’ er en bitter-sød forestilling om fiskerikrisen på Bornholm i begyndelsen af 1990’erne. Dengang øens vigtigste erhverv blev ramt af en miljømæssig og økonomisk tsunami, og mange fiskere mistede alt, hvad de ejede. På grund af overfiskning og nye, stramme fiskekvoter forsvandt grundlaget for fiskeriet på rekordtid. Og store dele af Bornholms erhvervsliv blev ramt af følgevirkningerne.

Forestillingen følger en gruppe kvinder og deres kamp for at finde sig til rette i den nye situation. Deres arbejde i fiskefabrikken er under pres, og langsomt men uundgåeligt forsvinder arbejdspladserne en for en. Og hvor går man så hen på en ø, der er i knæ som følge af krisen?
Men kvinderne er handlekraftige og danner et musikband, der bliver både et frirum og et fællesskab. Her kan de drømme og håbe på en bedre fremtid!

Fortalt med tidstypisk musik og en god portion galgenhumor er forestillingen en historie om at tro på sig selv og hinanden. Kan man ikke andet, kan man vel stadig synge?

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Rønne Theater

Dato

Fredag 17. september

Tidspunkt

19.30 - 21.45

Entré

225 kr.

Kulturspor

Teater/Scenekunst, Rytmisk musik

Bemærkninger

For børn over 10 år. 

Forestillingen er gratis for indehavere af et Sæsonkort til Bornholms Teater. Læs mere om Sæsonkortet her: https://bornholmsteater.dk/da/saesonkort/