The Experience Post-Excavation Archaeology at Bornholms Museum - BARC

The Experience Post-Excavation Archaeology at Bornholms Museum - BARC

Historie/Kulturhistorie, FamilievenligRønneFredag 23. september
Se Min kulturuge

AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE

 

ALT OM ARKÆOLOGI

Træd ind i arkæologiens fascinerende felt! Lær, hvad arkæologi faktisk er, hvor vi arbejder, de mange forskellige værktøjer, vi bruger, og hvordan vi studerer fortiden.

 

ARTEFAKTANALYSE

Tænk som en arkæolog - øv kritisk tænkning for at bestemme, hvordan værktøjer blev brugt tidligere ved at overveje størrelse, vægt, materialetype, tekstur og andre artefaktegenskaber.

 

VISUELLE OPLEVELSER

Video og udstillinger

 

Arkæologi er mere end bare at grave ting op. At forstå, hvad der skete på et websted, kræver anvendelse af flere videnskaber, selv den matematik, som du sagde, du aldrig ville bruge. Arkæologi er en gren af antropologi, studiet af menneskelig kultur. Arkæologi fokuserer på artefakter og steder for at lære, hvordan folk levede i fortiden.

Arkæologi forstærker konceptet om en fælles menneskelig arv og giver moderne mennesker perspektiver på deres eget sted og tidspunkt i historien. Arkæologi har foregået på Bornholm siden XIX århundrede.

Bornholms Arkæologiske Forskningscenter (BARC) er en afdeling af Bornholms Museum beliggende i byen Rønne, Bornholm, hvor du kan udforske dets arkæologi, historie og meget mere. Når du rejser i tiden ved at se på arkæologisk materiale, er vi sikre på, at du vil opdage hemmelighederne bag de unikke kulturer på øen og regionen gennem nogle af de interessante detaljer og de spændende aktiviteter og de ærefrygtindgydende arkæologiske skatte. BARC er det rigtige sted, hvor efterudgravningsprogrammet fortsætter, og der er spænding over, at nye skatte til enhver tid vil blive opdaget. Du har de bedste turistattraktioner på stedet, og der er den perfekte kombination af arkæologi, historie og kultur med et enestående kvalitativt miljø at nyde på oplevelsen.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Bornholms Museum – BARC Sct. Mortensgade 29, 3700 Rønne

Dato

Fredag 23. september

Tidspunkt

10.00 - 16.00

Entré

gratis

Web

Kulturspor

Historie/Kulturhistorie, Familievenlig

Bemærkninger

Aktiviteter for voksne og børn. Børn bør være ældre end 6 år.

Børn op t.o.m. 14 år behøver ikke et kulturugearmbånd.