SPOR - Gratis guidet bustur colombiansk kunsthåndværker

SPOR - Gratis guidet bustur colombiansk kunsthåndværker

KunsthåndværkHasleLørdag 24. september
Se Min kulturuge

Velkommen på en gratis guidet bustur i selskab med den colombianske kunsthåndværker Jessica Rios Gómez - på sporet af fortællingen om Bornholms enestående materialer og den kreative proces. 

Udstillingen ’Spor’ af den colombianske kunsthåndværker Jessica Rios Gómez, vises på Bornholms Center for Kunsthåndværk – Grønbechs Gård.

Udstillingen består af en række store keramiske værker, der leder tanker hen på store gulvvaser. Alle værkerne er fremstillet i porcelæn og mineraler fundet på Vang granitbrud.

”Kunstværket er begyndelsen på en løbende dialog mellem materialerne og deres omgivelser. At gå på stedet for at finde materialer. At skaber et bånd til miljøet.

Det betyder meget for mig at blive fortrolig med et sted og omdanne det til et hjem, hvad enten det er i Colombia, England eller Bornholm, så giver det mig mulighed for at tage ejerskab over dialogen med det geografiske område.

Gennem denne udstilling kan jeg give noget tilbage til stedet, der har taget imod mig ved at dele dets kultur og historie. Et sted der nu ligger mit hjerte meget nært - den smukke ø Bornholm”

 

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Bornholms Center for Kunsthåndværk, Grønbechs Gård 4, 3790 Hasle

Dato

Lørdag 24. september

Tidspunkt

11.00 - 13.00

Entré

Gratis for alle med Kulturugearmbånd

Web

Kulturspor

Kunsthåndværk