Lange udsigter – workshop for børn og voksne

Lange udsigter – workshop for børn og voksne

For børn, Kunst, FamilievenligGudhjemLørdag 24. september
Se Min kulturuge

Kunstneren Pernille Bøggild hjælper dig gennem opgaven med at skabe din helt egen skulptur.

Workshoppen starter med en rundtur i udstillingen ”Lange udsigter på Gudhjem Museum.” Derefter støber vi små erindringsklumper i gips med indsamlede objekter, planter og blomster fra naturen. Vi arbejder med at fastfryse livet omkring os i en stivnet, fast struktur. Når man er færdig med støbearbejdet, kan man få sin ”erindringsklump” med hjem.

Workshoppen er både for børn og voksne. Bedst at børnene er fyldt omkring 7 år. Det er en god ide at tage tøj på – som godt kan tåle at blive beskidt. Medbring evt. et forklæde.

Pernille Bøggild er uddannet på Det Kongelig Danske Kunstakademi: Arkitektskolen 2005-2008, Billedhuggerskolen 2008-2010 og Københavns Universitet: Bachelor i kunsthistorie 2021.

Bag sig har Pernille desuden en uddannelse som journalist.

Pernille deltog sammen med Lisbeth Bank i Bornholms Kulturuge 2020, hvor der også var en velbesøgt workshop for børn og voksne.

Udstillingen ”Lange udsigter” tager udgangspunkt i Bornholm som

fysisk fænomen og i mennesket som en ø, som eksistentielt, psykologisk fænomen. Udstillingen består af samlinger af skulpturfragmenter og færdige skulpturer, der kredser omkring øen og menneskets paradoks.

Noget nyt, ubestemmeligt og søgende vokser frem i arbejdsprocessen. Der skabes nye krops- og betydningsdannelser i et univers, hvor øens geologiske fysik møder sorgens emotionelle og nogle gange konkrete kropslige dele.

Udstillingen ”Lange udsigter” kan ses på Gudhjem Museum ons. – søn. kl. 13.00 – 17.00 frem til og med den 23. oktober 2022.

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Gudhjem Museum, Stationsvej 1, 3760 Gudhjem

Dato

Lørdag 24. september

Tidspunkt

12.00 - 15.00

Entré

100 kr.

Web

Kulturspor

For børn, Kunst, Familievenlig