Intimkoncert med Alice Carreri Trio

Intimkoncert med Alice Carreri Trio

Rytmisk musik, Historie/KulturhistorieNexøFredag 23. september
Se Min kulturuge

Intimkoncert med Alice Carreri Trio på Nexø Teater

Tag med når Nexø Teater under Bornholms Kulturuge bliver omdannet til intim jazzklub i selskab med Alice Carreri Trio.

Alice Carreri er en af Danmarks førende jazz-sangerinder og har optrådt i et væld af sammenhænge. Hun synger på alle de bedste jazzklubber i landet, optræder jævnligt i front for Tivoli Ensemblet og har skrevet musik til danseforestillinger, teatre og spillefilm. På Bornholm kender vi hende fra årene som kapelmester i Bornholms Sommerrevy 2019 og 2021.

Med sig på scenen har hun to af de absolut bedste musikere på deres felt: Jacob Fischer på guitar og Andreas Møllerhøj på kontrabas. Trioen håndplukker højdepunkter fra den amerikanske, franske og italienske jazz-sangskat og imponerer med elegante fortolkninger af Cole Porter, Irving Berlin, Bruno Martino, Serge Gainsbourg, George Gershwin og mange flere.

Gennem bearbejdningen af materialet bliver de smukke klassikere præsenteret med et nyt strejf af energi, og de mere moderne sange får et særligt vintage-raffinement. Og det er netop gennem dette unikke mix af Middelhavs-charme og nordisk cool, at Alice Carreri Trio virkelig skiller sig ud.

Koncerten er arrangeret af ØstersøJazz i Nexø.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Nexø Teater, Kirkestræde 28, Nexø

Dato

Fredag 23. september

Tidspunkt

19.30 - 22.00

Entré

100 kr.

Kulturspor

Rytmisk musik, Historie/Kulturhistorie