Fotokunstudstilling: Havne og Horisonter

Fotokunstudstilling: Havne og Horisonter

KunstGudhjemSøndag 25. september
Se Min kulturuge

ARTIST TALK med fotograferne Jesper Westley og Pernille Kaalund.

Jesper er havmand og havsvømmer. Sanseligt optaget af havet, lyset, roen, horisonter, den sindsstemning som naturen giver.
Pernille er havfrue og sejler. Er forelsket i havnen og stemningen omkring. Spor af liv, historier og sanselige udtryk.

Sammen har de skabt udstillingen Havne og Horisonter med billeder fra den bornholmske natur, fortolket ud fra hver sin platform af fotografisk virksomhed, som (vildt nok) løber op i til sammen næsten 80 år.

Jesper Westley. Årgang 1961
Bachelor of Arts fra The George Washington University, Washington DC. “Jeg har det privilegium at dokumentere menneskers liv og har arbejdet i mereend 60 lande. Når jeg er hjemme på Bornholm, henter jeg en enorm energi fra kysten og havet. Jeg vender ofte tilbage til de samme steder, fotograferer ofte det samme billede, som på en eller anden måde bliver nyt hver gang”.

Pernille Kaalund. Årgang 1968
Uddannet Fotograf og klipper i DR samt Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.
”I mine fotografier er jeg optaget af de spor, vi sætter i vores omgivelser, og som fortæller noget om, hvem vi er.  I 2018 blev det til bogen ”Christianshavn – verdenshav udenfor vinduet” om mit elskede Christianshavn. Nu, som ny bornholmer, har jeg kastet kærligheden på mit nye verdenshav, klippeøens havne og den magiske natur”.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Brøddegade 34, 3660 Gudhjem

Dato

Søndag 25. september

Tidspunkt

12.00 - 16.00

Entré

gratis

Kulturspor

Kunst