Åbne atelier-døre hos Gaia Armyrantis Trampedach

Åbne atelier-døre hos Gaia Armyrantis Trampedach

Kunst, FamilievenligØstermarieTorsdag 22. september, Fredag 23. september, Lørdag 24. september, Søndag 25. september
Se Min kulturuge

ÅBNE ATELIER-DØRE I BORNHOLMS KULTURUGE 2022

Kom forbi mit totalt nyrenoverede atelier når jeg åbner dørene igen i år ved Bornholms Kulturuge 2022

Jeg udstiller nye værker fra min serie EERIE ROMANTIC som debuterede på Gudhjem Museum i april 2022 og som er udarbejdet igennem det sidste år mens jeg har boet og haft mit kunstneriske virke i København NV.

Der vil også være ældre værker og massevis af tegninger både til salg og skue, kaffe på kanden og rum for at kigge og snakke om kunst.

 

OM GAIA ARMYRANTIS TRAMPEDACH

Gaia Armyrantis Trampedach er en ung kunstner, som er opvokset på Bornholm, og som nu bor i København.
Efter en 3-årig kunstnerisk uddannelse i Jylland, bragte hun sine evner fra både den klassiske tegneskole og fra det mere eksperimenterende virke med tilbage til øen, hvor hun i 2017 etablerede sit atelier i Østermarie. Her begyndte hun for alvor at male og udvide sit kunstneriske univers.
I 2021 tog Gaia til København for at studere ved VERA skole for kunst og design og har derigennem arbejdet på hendes nyeste værker.

Gaias motivverden bevæger sig nysgerrigt og foranderligt i udtryksform, hvor hun udforsker menneskets krop og sind, vores omgang med hinanden og naturen.
Hun formår at gengive groteske og ubehagelige fænomener med en æstetisk sensitivitet, der giver værkerne en urovækkende og kontrastfyldt skønhed. 

CROQUIS EVENTS

Ud over at Gaia Armyrantis Trampedach holder åbent i sit atelier afholder hun også 3x Croquis tegne events den 17 – 19 – 22 september kl. 16.30 – 18.30.

Arrangementet koster 100 kr. og er for nysgerrige sjæle i alle aldre. Man behøver ingen erfaring for at tegne med og Gaia vil guide de tegnende deltagere på sporet med tips og tricks, alle redskaber er inkl. i prisen

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Godthåbsvej 29A Østermarie 3751

Dato

Torsdag 22. september, Fredag 23. september, Lørdag 24. september, Søndag 25. september

Tidspunkt

11.00 - 16.00

Entré

gratis

Web

Kulturspor

Kunst, Familievenlig