Madkultur

Madkultur

MadkulturRundt på øenAlle dage
Se Min kulturuge

Følg Madkultursporet.

Du vil opdage, at det ikke er uden grund, at Bornholm har markeret sig så stærkt inden for gourmet gennem snart en længere årrække.

Det er ikke en tilfældighed, men resultat af mange års samarbejde. Kokke og fødevareproducenter samarbejder om forædling af produkterne. Bornholm er hjemsted for Danmarks første regionale Madkulturhus 'gaarden' og for Danmarks største kokkekonkurrence 'Sol over Gudhjem'. På Bornholm er vi stolte af de mange fremragende restauranter med Kadeau som fyrtårn og indehaver af en Michelinstjerne. 

Bornholm er blevet et brand inden for fødevarer, så også udenfor øen opfattes det som et kvalitetsstempel, når et produkt kommer fra klippeøen. Og selvfølgelig bruges de lokale produkter også i stor udstrækning hos vores spisesteder.

Når du følger Madkultursporet vil du komme på besøg hos nogle af de spændende fødevareproducenter, både ude i marken og i 'forædlingsindustrien'.

Madkulturhuset gaarden danner rammen om en kulinarisk event ud over det sædvanlige. Der arbejdes på tværs af alder og stil med de bornholmske råvarer og specialiteter som udgangspunkt.

Find alle arrangementer 2018 i Madkultursporet under Program.

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Kulturugebadge er obligatorisk

Sted

Hele øen

Dato

Alle dage

Tidspunkt

00.00 - 00.00

Entré

Nogle aktiviteter er gratis, andre kræver billet, se under det enkelte arrangement

Web

Kulturspor

Madkultur