Litteratur

Litteratur

LitteraturRundt på øenAlle dage
Se Min kulturuge

Følg Litteratursporet.

Nye kræfter har under navnet "Bornholms Litteraturfestival" påtaget sig at tilrettelægge et helt spor med litteraturarrangementer i år.

Der vil være aktiviteter inden for mange genrer. Der kommer et nyt arrangement hver dag i en ny by fra søndag til søndag i løbet af Kulturugen.

Mød spændende navne som Michael Falch, Adrian Hughes, Daniel Dalgaard, Leonora Christina Skov, Ib Michael, Jesper Wung-Sung, der alle kommer "ovrefra". Bornholm repræsenteres af de herboende Dennis Gade Kofod, Peter Poulsen og Jette Drewsen, samt krimiforfatterne Pernille Boelskov, der også bor her og Lotte Petri, som tager turen til Bornholm for at skrive.

Litteraturen indgår også i sammenhæng med musikalsk optræden ved Lars Holmsted, der underholder med sine tekster, vekslende med musik ved Vuvuzela Band. 

På Rønne bibliotek er der Oplæsningscafé med deltagelse af elever fra Den Bornholmske Forfatterskole v. Dennis Gade Kofod.

Har du selv tekster, digte, lyrik eller prosa gemt i skufferne, så tag det med under armen og grib muligheden for at læse op for et rigtigt publikum. Scenen er åben - også for dig!

Kig under Program, hvor alle arrangementerne fremgår.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Kulturugebadge er obligatorisk

Sted

Hele øen

Dato

Alle dage

Tidspunkt

00.00 - 00.00

Entré

Der betales særskilt entré

Kulturspor

Litteratur