JF Data Service ApS

JF Data Service ApS

JF Data Service – I daglig tale ”JF” støtter Bornholms Kulturuge 2019 med et sponsorat.

Vi tackler WEB og IT-udfordringer med base i Rønne og i Nykøbing F.

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web-, hosting- og CMS-systemer.

Vi har mange års erfaring med CMS, webbaserede booking og billetløsninger. Skræddersyet kommunikations- og bookingsystem til busser.

Vi har bl.a. udviklet et system til reservation af grupperejser, cykler, barnevogne og kørestole for det bornholmske busselskab BAT. Systemet benyttes også af Nordjyllands Trafikselskab, Midttrafik, Sydtrafik (Sønderjylland) og Fynbus. Busplanner er internetbaseret og arbejder sammen med rejseplanen, så brugerne kan finde den relevante rejse på rejseplanen og reservere plads i bussen og betale i samme forretningsgang.

Vi har en målsætning om hele tiden at yde professionel rådgivning og vejledning og her er medarbejderne hos JF den vigtigste ressource. Trivsel, uddannelse og viden er derfor i fokus året rundt.

Praktisk info

Web

Kontakt

JF Data Service ApS
Håndværkervej 2, 3700 Rønne
Herningvej 36, 4800 Nykøbing F.
CVR-nr. 60994218

Telefon: 5695 2648
E-Mail: info@jf-data.com