Min kulturuge

Slip kreativiteten løs på Kulturskolen

Sted: Rønne
Kategorier:
Familievenlig
For børn
Klassisk musik
Kunst
Kunsthåndværk
Litteratur
Rytmisk musik
Teater/scenekunst
Dage:
16. september

Ligger der en kunstner gemt i dig, eller har du bare lyst til en hyggelig dag sammen med familien, børnene eller børnebørnene i kulturens tegn?

Så kom og vær med når Bornholms Kulturskole lægger rammen til en række sjove og spændende workshops, hvor du har mulighed for at komme bagom kunsten og selv være en del af den kreative skabelse guidet af Kulturskolens dygtige lærere.

 

ALT DETTE KAN DU OPLEVE PÅ KULTURSKOLEN:

Workshop: Børnekor og bodypercussionKan du lide at bruge stemmen og kroppen? Så kig forbi Kulturskolen, når lærer Anja Lillemæhlum inviterer til en sjov og musikalsk workshop fyldt med sang og rytme. Workshoppen er særligt målrettet sangglade børn mellem 6 og 12 år, men de voksne må også meget gerne være med.Anja Lillemæhlum er til daglig cellist, men har også en efteruddannelse i børnekorledelse fra Børnekorakademiet og underviser i en række fag på kulturskolen.

Workshoppen afholdes i Salen på Musikskolen kl. 10.15 og kl. 11.15 og varer ca. 40 minutter. _________________________________________

Workshop: Skabelontryk og keramikBilledskolen har til huse i egne lokaler på Dams Gård og byder indenfor til to åbne værksteder.I det ene værksted kan du lave flotte skabelontryk, guidet af lærer og billedkunstner Anna Margrethe Kjærgaard. Skabelontryk er en sjov og enkel teknik, hvor man først skærer figurer ud i pap og siden med svamp, “duppe-teknik” og maling bruger formerne til at danne flotte billeder.I det andet værksted kan du prøve at dreje i ler og forme kopper eller skåle guidet af lærer og keramiker Pernille Stougaard. 

Workshoppen afholdes som et åbent værksted fra kl. 10-12._______________________________________

Workshop: Opdag din indre klovn!Dramaskolen har til huse i egne lokaler på Dams Gård og byder indenfor til en workshop, der nok skal få smilet frem.Opdag din indre klovn og spasmager, og vigtigst af alt, lær din families indre nar at kende. Lærer Nike Herrberg er uddannet teaterpædagog og klovn og guider gennem et par sjove teater-teknikker, der hjælper med at gøre din indre klovn og spasmager synlig og udadvendt. 

Workshoppen afholdes fortløbende i Dramaskolens lokaler på Dams Gård mellem kl. 10 og 12 og varer ca. 30 minutter. 

______________________________________

Workshop: Skriv så det lyner!Forfatterskolen har til huse i eget lokale på Dams Gård og byder indenfor til en workshop med lærer og forfatter Lars Holmsted, der hjælper dig med at slippe fantasien løs.Vi skriver med med lynets hastighed i 5-10 minutter. Du må ikke slette, rette eller lave noget om - skriv hvad der falder dig ind! Vi vælger et ord hver, som vi smider ind i vores ultra korte historie undervejs. Det kan lyde underligt - det er det sikkert osse. 

Workshoppen afholdes fortløbende i Forfatterskolens lokale på Dams Gård mellem kl. 10 og 12 og varer ca. 20 minutter.

HUSK at du også denne lørdag formiddag kan gå på opdagelse i Postyrium - Det Kgl. Teaters rullende teater-eksperimentarium for børn - lige ved siden af Kulturskolen. Læs mere om arrangementet andetsteds på Bornholms Kulturuges hjemmeside.