Min kulturuge

Postyrium - Nexø

Sted: Nexø
Kategorier:
Familievenlig
For børn
Teater/scenekunst
Dage:
21. september
22. september
23. september

Postyrium er en eventyrlig verden og teaterlegeplads produceret af Det Kgl. Teater.
Den er primært målrettet børn fra 4 til 10 år og deres voksne, samt skoler og institutioner, og har været på besøg i hele landet siden 2022 – og nu er turen kommet til Bornholm, som får besøg af Postyrium under Bornholms Kulturuge 2023.

Det er ikke en udstilling. Det er ikke en forestilling. Det er en helt særlig interaktiv teaterlegeplads. Postyrium består af 3 containere opstillet i en hestesko. Der er to værter, som står parat til at tage i mod og indlemmer børnene i teatrets verden igennem en lille fortælling. Bagefter skal man gå på opdagelse selv. Man kan klæde sig ud i farvestrålende kostumer og optræde på Gamle Scene, danse med balletbørn foran et stort spejl som til rigtig ballettræning, lytte sig ind på forskellige instrumenter fra en orkestergrav og opleve operaens forskellige stemmer.

 

OBS: Nogle tider på hverdage vil være forhåndsbooket af lokale skoler og institutioner, hvorfor man skal være forberedt på at vente på en ledig tid.

Efter kl. 14.15 på hverdage og i hele åbningstiden i weekender vil Postyrium være åbent for alle.

Skoler og institutioner, der ønsker at booke en tid skal kontakte Kim Caspersen, Bornholms Teater på mob: 2046 4608

Besøget på Bornholm er arrangeret i et samarbejde mellem Det Kgl. Teater, Bornholms Regionskommune, Musikhuzet, Bornholms Kulturskole og Bornholms Teater som tovholder.Der er modtaget støtte fra Musik- og Teaterrådet under BRK samt Bornholms Kulturuge.