Koncert på Brandstationen

Koncert på Brandstationen

Rytmisk musikGudhjemFredag 24. september
Se Min kulturuge

Kom på besøg fredag d. 24 september i den gamle brandstation ved siden af Gudhjem Mølle, der i aftenens anledning forvandles til spillested for upcoming musik. Mens den sidste sensommersol går ned over Gudhjem, tænder vi op for lanternerne og åbner dørene til en dejlig koncertaften.

De rustikke omgivelser i brandstationen, der tidligere har huset Gudhjems enhed af frivillige brandmænd, vil denne aften skabe de magiske rammerne om en musikalsk oplevelse. Datidens holdeplads for brandbilen omdannes til scene, og der vil være en bar til at stille aftenens tørst. Tag et kig ind i brandtårnet og mød en lille fortryllende skakt af videokunst. Vi glæder os til at byde jer indenfor til et helt nyt univers i brandstationens rammer.

I samarbejde med Kunstcafeen på Grevens Dal har vi inviteret to stærke artister fra vækstlaget til at brede deres toner ud over den gamle brandstation. Vi ser frem til at annoncere kunstnerne på Kunstcafeens Facebook-event.


Start aftenen ud med et besøg hos Kunstcaféen, gå på opdagelse i udstillingen og forsyn dig med en drink fra baren, før vi i fælles flok bevæger os mod brandstationen for at runde aftenen af i musikkens tegn.

Når du ikke forbi Grevens Dal, vil baren på brandstationen være åben til at forsyne dig med kolde drikke til koncerten.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Møllebakken 4B, 3760 Gudhjem

Dato

Fredag 24. september

Tidspunkt

19.00 - 22.00

Entré

60 kr.

Kulturspor

Rytmisk musik

Bemærkninger

Der vil blive solgt omkring 80 billetter - det præcise antal vil være alt afhængig af de gældende corona-restriktioner.

Facebook: https://fb.me/e/

www.grevensdal.dk