
Bornholmsk øl og dens fremstilling
Madkultur • Sandvig • Onsdag 22. september
I de senere år har Bornholm fået flere mindre bryggerier og dermed flere typer øl. Mange kender produkterne fra Svaneke Bryghus og har måske også hørt om Penyllan, Beer Here og Small Batch Brewery, der brygger øl efter kundernes ønske, hvis bare de bestiller et vist kvantum. Vi får besøg af indehaveren af Small Batch Brewery, Johnny Fagerlund, der fortæller om fremstillingen af øl i sit bryggeri og om, hvordan han tilpasser smagen. Der er smagsprøver til deltagerne, som får pølse og ost at tygge på mellem øl-prøverne.
Praktisk info
Kun for gæster med Kulturugearmbånd
Find vej
Sted
NORDVIG Bed & Breakfast, Nygade 7, Sandvig 3770
Dato
Onsdag 22. september
Tidspunkt
18.00 - 20.00
Entré
170
Kulturspor
Madkultur