Birgithe Kosovic - Bornholms Litteraturfestival 2021

Birgithe Kosovic - Bornholms Litteraturfestival 2021

LitteraturSvanekeLørdag 25. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2021

Sara Blædel. Tom Buk-Swienty og Rakel Haslund-Gjerrild. Birgithe Kosovic. Vi ønsker at præsentere krimier, historiske dramaer og biografier med et skønlitterært twist. Vi vil præsentere store og velkendte navne, men også nogle knapt så kendte forfattere, som enten står på spring til det store gennembrud – eller som allerede topper bestsellerlisten uden du vidste det.

Debattøren Carsten Jensen kommer endelig efter sidste års afbud. Mick Vraa og Jesper Bugge Kold sejler på succes med deres roman om hospitalsskibet "Jutlandia". Og lokale Thomas Kofoed Poulsen har skrevet ”Russertiden – De sidste vidner – Bornholm 1945-1946”, som har oplevet en opmærksomhed, der bekræfter antagelsen om, at ”Russertiden” ikke har været en del af de danske historiebøger. Thomas Kofoed Poulsen skyder dog også et par myter ned og kaster lys over et ganske særligt kapitel i den bornholmske historie. Som krydderi på en ”russisk dag” kommer professor Jesper Nyeng fra Københavns Universitet og giver en hæsblæsende tour de force igennem russisk litteratur.

Et par navne mangler endnu på plakaten, men forhåbentlig viser de allerede nævnte forfattere festivalens lyst til at favne bredt. Det gælder i genrer, emner, nationalt, som lokalt.

Velkommen til Bornholms Litteraturfestival – vi glæder os til at se dig!

Arrangører: Mie Hjort og Brian Christensen

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugearmbånd

Sted

Svanekegaarden

Dato

Lørdag 25. september

Tidspunkt

17.00 - 19.00

Entré

70 kr.

Kulturspor

Litteratur