Thomas Korsgaard – det unge talent

Thomas Korsgaard – det unge talent

LitteraturAakirkebyTirsdag, 15. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Thomas Korsgaard – det unge talent

Thomas Korsgaard debuterede med romanen Hvis der skulle komme et menneske forbi i 2017. Bogen gav anledning til litterære diskussioner, topanmeldelser, masser af omtaler og interviews og blev nomineret til debutantprisen. Hans romaner er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Han skriver om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder - baseret på hans egen opvækst. Forsættelsen En dag vil vi grine af det udkom året efter og senest har den unge produktive og talentfulde forfatter udgivet den roste børnebog Minimund i samarbejde med Frida Brygmann.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Tirsdag, 15. september

Tidspunkt

16.00 - 17.30

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur