Ny adresse: Claus Høxbroe – en aktiv digter

Ny adresse: Claus Høxbroe – en aktiv digter

LitteraturAakirkebySøndag, 20. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Claus Høxbroe – en aktiv digter

I knap 15 år har Claus Høxbroe levet af sine digte − en sjælden bedrift i Danmark. For at blive inspireret er han altid på farten. Han flytter, bor på hoteller eller er hjemløs. Resultatet er, at den travle digter altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling - og omkring 2.700 gange har han stået på en scene i Danmark eller i udlandet. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 17 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han bidrager til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb. Claus Høxbroe er digter og beatpoet – og han har modtaget Publikumsprisen til Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen 2011.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Svanekegaarden, Skippergade 2-8, 3740 Svaneke

Dato

Søndag, 20. september

Tidspunkt

13.00 - 14.30

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur