Moments’ Notice & Urban Vibe På Værftet

Moments’ Notice & Urban Vibe På Værftet

Rytmisk musikNexøTorsdag, 17. september
Se Min kulturuge

Idéen bag følgende arrangement er at introducere publikum til de magiske øjeblikke, hvor musik smelter sammen med den omgivende verden - om det så er kultur, natur eller rummet mellem mennesker.

Målet er at lade jazzens univers åbne op for tanker og samtaler, der er en kulturuge værdig. Hvor snakke om kunst, om klippeøens natur og om vores liv og hverdag får plads. Hvor mennesker mødes - og kulturen siver ind. Moments Notice er en innovativ jazzduo, som består af Johann Gustav (piano) og Jonas Due (trompet). De er begge konservatorieuddannede musikere og er velkendte ansigter i det københavnske musikmiljø, hvor de begge har deres daglige gang.

Der vil på Værftet blive afholdt et arrangement ved navn Urban Vibe. Rammen for aftenen er et eat-and-talk-arrangement, hvor høj som lav mødes i en afslappet atmosfære med hver deres middagsret til fællesbordet. På samme måde som maden er et samlingspunkt vil musikken denne aften også være det. Efter spisningen vil Moments Notice nemlig gøre aftenen til noget helt særligt, når de lader jazzen fylde Værftet. Duoen består af pianist og trompetist, og gruppens fine nordiske lyd vil stå i kontrast til den hårde beton og de rustikke rammer. Med højt til loftet - i både arkitektur og stemning - vil samtalen og samværet denne aften fortsætte med musikken som omdrejningspunkt.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Værftet, Kystvej 2, 3730 Nexø

Dato

Torsdag, 17. september

Tidspunkt

19.00 - 21.00

Entré

50 kr.

Web

Kulturspor

Rytmisk musik

Bemærkninger

Mad kl. 17.30 på Værftet. Gratis arrangement
Folk medbringer hver en ret til en fælles buffetpulje.
Derudover medbringer man sit eget service.