Maria Helleberg – den historiske romans dronning

Maria Helleberg – den historiske romans dronning

LitteraturAakirkebyLørdag, 12. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Maria Helleberg – den historiske romans dronning

Maria Helleberg skriver fortrinsvis historiske romaner, hvorfor hun ofte bliver kaldet den historiske romans dronning. Hun er samtidig også en af de mest produktive forfattere, når det gælder historiske romaner og har skrevet en række konger, dronninger og guldalderens kunstnere – og selvfølgelig også om Leonora Christine. Senest har hun vendt blikket mod sin egen vilde familiehistorie med bøger I Kvinderne fra Thy og Søstrene fra Thy med stor succes til følge. Maria Helleberg har læst teatervidenskab ved Københavns Universitet og debuterede som forfatter i 1986 med bogen Seersken og modtog året efter et legat fra Statens Kunstfond. Det folkelige gennembrud kom med middelalderromanerne Så mangen sti vild og Som en vredens plov og i dag har Maria Helleberg udgivet over 35 romaner.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Lørdag, 12. september

Tidspunkt

16.00 - 17.30

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur