MÉDULA - danseforestilling på BIRCA

MÉDULA - danseforestilling på BIRCA

Teater/ScenekunstKlemenskerSøndag, 13. september
Se Min kulturuge

Den dansk-spanske duo Manon & Borja, viser en work-in-progress version af deres danseforestilling MÉDULA, skabt mellem den nordlige del af Spanien og Bornholm.

Manon & Borjas vision er at uddybe dans og bevægelse, fra et anatomisk og sansende udgangspunkt. Vi anvender BMC - Body Mind Centering og Material For The Spine som grundlæggende bevægelsesmetoder, for at gribe dansen an fra en anden vinkel. I denne danseforestilling tager vi rygmarven som inspirationskilde, og arbejder med følelser og sensationer af stilhed, frustration, lammelse, mobilitet og frihed.

Duoen består af Manon Siv Duquesnay, international danser og koreograf, opvokset på Bornholm, samt hendes partner Borja Llorente, danser og koreograf fra Madrid.

Henover sommeren vil duoen udvikle forestillingen i Asturias i den nordlige del af Spanien, for derefter at ramme BIRCA på Bornholm, hvor de fortsætter deres proces op til Kulturugen, og viser der for første gang.

For Manon, som er opvokset på Bornholm, er det med stor glæde som international danser og koreograf, at kunne være med på programmet til Kulturugen og udbyde dansekunst på hjemmebane.

Forestillingen varer omtrent 30 min, efterfulgt af 30 minutters samtale mellem publikum og dansere.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

BIRCA, Bolbyvej 7, 3782 Klemensker

Dato

Søndag, 13. september

Tidspunkt

19.00 - 20.00

Entré

50 kr.

Web

Kulturspor

Teater/Scenekunst

Bemærkninger

Der vil max kunne deltage 40 personer.

Arrangementet finder sted i sammenhæng med Island Connect visninger på BIRCA.