Lyra på Svanekegaarden

Lyra på Svanekegaarden

Åbningsarrangement, Rytmisk musikSvanekeFredag, 11. september
Se Min kulturuge

Velkommen til en stemningsfuld, unik koncertoplevelse med et moderne take på højskolesangene!

Duoen Lyra udspringer af en stor kærlighed til den nordiske tone. Med udgangspunkt i højskolesangbogens tidsløse melodier, dykker duoen ned i de mange fortællinger og skaber en varm, inkluderende koncertoplevelse med plads til nysgerrighed, lydhørhed såvel som eftertænksomhed, fællessang og tavshed.

Lyra består af Johann Gustav og Nanna Schou, der begge er opvokset i landligt idyl på Bornholm med masser af natur, plads og tid til store armbevægelser og tanker. Da de mødte hinanden på musikkonservatoriet fik de for alvor øjnene op for deres fælles kærlighed for viser, modersmålet og nordisk melankoli og besluttede derfor at danne Lyra.

Duoen har håndplukket deres personlige favoritter og hælder den gamle vin på nye flasker med deres vokaler, effektpedaler, synthesizere og keyboards. Med stor respekt for melodierne inviterer de lytteren ind i et dragende klangligt landskab, der understøtter teksternes mange farverige analogier, finurlige fortællinger og skildringer af Nordens lunefulde natur.

Johanns smukke, svævende flader danner smuk baggrund til Nannas varme vokal, og giver publikum en musikalsk oplevelse og omfavnelse udover det sædvanlige.

Praktisk info

Sted

Svanekegaarden, Skippergade 2-8, 3740 Svaneke

Dato

Fredag, 11. september

Tidspunkt

19.30 - 20.30

Entré

Gratis

Web

Kulturspor

Åbningsarrangement, Rytmisk musik

Bemærkninger

Du kan købe dit Kulturugebadge flere steder i Svaneke, bl.a. hos:
DagliBrugsen, Nansensgade 11
Svanekegaarden, Skippergade 2
Havnekiosken, Havnebryggen 7B