KUNSTREAKTOREN - indsamling/aktioner

KUNSTREAKTOREN - indsamling/aktioner

Kunst, Kunsthåndværk, NaturKlemenskerTorsdag, 17. september
Se Min kulturuge

Fra august 2020 sejler Kunstpartiet rundt og søsætter det helt nye projekt Kunstreaktoren på 7 øer i hele Danmark.

Med projekt KUNSTREAKTOREN vil Kunstpartiet gå fra dør til dør og indsamle affald hos lokalbefolkningen i Klemensker. Hvis du vil have et kort besøg, bare klargør affaldsmaterialer til indsamling som plast, glas, papir og skriv til: kunstpartiet@gmail.com

Efterfølgende vil Kunstpartiet lave workshops for børn, unge og talenter fra Kulturskolen og sammen transformere skraldet til kunstværker. Vi vil tage dem med i paraden fra Kulturskolen, hvor vi nedgraver en pink boks i haven (med værkerne lavet af organisk affald), hvor affaldet kan forsvinde og blive til en del af jorden. De andre kunstværker skal udstilles i en anden tidskapsel (ikke-komposterbart affald), på det lokale bibliotek, som en advarsel og besked til fremtidens lokale borgere. 

Fremtidige generationer vil først kunne åbne de to kapsler i 2030.

Alle aktioner, workshops, parade/udstilling, realiseres inden for rammerne af Bornholms Kulturuge mellem 16-19 September 2020, i samarbejde med Kulturskolen, BIRCA – Bækkelund International Residency Center for Artists, Bornholms Teater og Rønne Bibliotek.

Praktisk info

Sted

Fra hjem til hjem, 3782 Klemensker

Dato

Torsdag, 17. september

Tidspunkt

11.00 - 13.00

Entré

Gratis

Web

Kulturspor

Kunst, Kunsthåndværk, Natur