Krigsfotografen – se filmen og mød instruktøren

Krigsfotografen – se filmen og mød instruktøren

KunstRønneLørdag, 19. september
Se Min kulturuge

Mød filminstruktør Boris B. Bertram, som vil vise os sin anmelderroste dokumentarfilm Krigsfotografen, hvor han fulgte krigsfotografen Jan Grarup i nogle af verdens farligste krigszoner, og hør ham fortælle om tilblivelsen af filmen.

Hvordan filmer man en fotograf? En af verdens bedste krigsfotografer. Et menneske, der er vant til at være ham, der står bag kameraet?

Efter at have arbejdet sammen på flere forskellige projekter, besluttede instruktøren Boris B. Bertram at fortælle historien om krigsfotografen Jan Grarup. Om far til fire børn Jan Grarup. Et menneske, der lever et liv i undtagelsestilstand midt i mellem krig og familie.

Hvordan takler Jan dette? Hvad er det, der driver ham? Og hvorfor er det så vigtigt for ham at fortælle de historier, som vi måske ikke altid har lyst til at se eller høre om? Hvem er han? Og hvad sker der med ham, den dag katastrofen pludselig opstår derhjemme – hos familien? Den dag hans ekskone Zasha får konstateret kræft i hjernen, og Jan pludselig har ansvaret for sine tre teenagebørn og deres dagligdag midt i sorgen?

Boris Benjamin Bertram er filminstruktør, producer og partner i Good Company Pictures. Uddannet dokumentarinstruktør fra Den Danske Filmskole i 2005 og er skaber af en række prisvindende, internationale dokumentarfilm, samt dokumentar-serier lavet til DR2 og TV2.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Rønne Biograf, Nørregade 2, 3700 Rønne

Dato

Lørdag, 19. september

Tidspunkt

14.00 - 16.30

Entré

50 kr.

Web

Kulturspor

Kunst

Bemærkninger

Tilmelding nødvendig (begrænset antal deltagere)

Arrangementet afholdes med forbehold for COVID-19 retningslinjerne