Hanne Vibeke Holst - Som Pesten og forfatteren

Hanne Vibeke Holst - Som Pesten og forfatteren

Åbningsarrangement, LitteraturSvanekeFredag, 11. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Hanne Vibeke Holst ”Som Pesten” og forfatteren

Hendes mest populære bøger er Kongemordet, Dronningeofret, Knud, den store og Som pesten, men Hanne Vibeke Holst har skrevet både ungdomsromaner, romaner og debatbøger – de fleste med ligestilling som omdrejningspunkt.

De er gribende, handlings mættede og igennem forskellige genrer og plot diskuterer hun, hvordan kvinderne kan sætte sig igennem og få en ligeværdig placering med mændene på hjemmefronten, i arbejdslivet og i det politiske magtcentrum.

Hanne Vibeke Holst er datter af forfatterparret Kirsten og Knud Holst, uddannet journalist og har modtaget et utal af priser og legater for sit forfatterskab.

Praktisk info

Sted

Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke

Dato

Fredag, 11. september

Tidspunkt

14.00 - 15.30

Entré

Tilmelding nødvendig!

Web

Kulturspor

Åbningsarrangement, Litteratur

Bemærkninger

Du kan købe dit Kulturugebadge flere steder i Svaneke, bl.a. hos:
DagliBrugsen, Nansensgade 11
Svanekegaarden, Skippergade 2
Havnekiosken, Havnebryggen 7B