Et grønt rum i litteraturen

Et grønt rum i litteraturen

Litteratur, NaturRønneLørdag, 12. september, Mandag, 14. september, Tirsdag, 15. september, Onsdag, 16. september, Torsdag, 17. september, Fredag, 18. september, Lørdag, 19. september
Se Min kulturuge

Haven i Erichsens Gård er en oase midt i byen. Familien der har givet navn til huset, havde en stor interesse for litteratur.

Over hele verden findes poeter og forfatter, der beskriver en rolig stund i haven eller en anden oplevelse med en have, et træ eller en blomst. Det har givet os ideen om at skabe et mødested mellem litteraturen og naturen i vores romantiske have. Vi vil sætte skilte op med bonmot og citater fra litteraturens verden, så at man kan gå en lille tur på de snoede stier og læse om, hvad forfatter og andre har at sige om haver og vækster.

Nogle timer hver dag vil der være mulighed for en samtale med os, det kan handle om en lille blomst, om vores haveanlæg eller også om citaterne der stilles op. Eller også om noget helt tredje.

Erichsens Gårds have er åbent hele ugen mellem kl. 10.00 og kl. 15.00.

Derudover åbner vi for huset og for samtale mandag til torsdag fra kl. 12.00 til kl. 14.00 og fredag og lørdag fra 10.00 til 16.00. I disse åbningstider kan der købes kaffe, te og most.

Se også vores andre arrangement med Dennis Gade Kofod.

Praktisk info

Sted

Erichsens Gård, Laksegade 7, 3700 Rønne

Dato

Lørdag, 12. september, Mandag, 14. september, Tirsdag, 15. september, Onsdag, 16. september, Torsdag, 17. september, Fredag, 18. september, Lørdag, 19. september

Tidspunkt

10.00 - 15.00

Entré

Gratis

Web

Kulturspor

Litteratur, Natur