Dan Turèlls pladesamling m. Lars Movin - nyt tidspunkt

Dan Turèlls pladesamling m. Lars Movin - nyt tidspunkt

LitteraturAakirkebyFredag, 18. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Dan Turèlls pladesamling m. Lars Movin

Da Dan Turèll (1946-1993) var en stor knægt i Vangede, måske 10-12 år, hørte han i radioen en sang med Sister Rosetta Tharpe & Marie Knight. Den hed ”Didn’t It Rain” og sendte ham ”tværs op gennem loftet”. Kort tid efter investerede han sine konfirmationspenge i en grammofon og en plade med pianisten Thelonious Monk. Og fra den dag var jazz – og senere rock – lydsporet til hans liv (og en bestemmende faktor for forfatterskabet). I dag befinder Dan Turèlls efterladte pladesamling sig hos Lars Movin, forfatter, dokumentarfilminstruktør og formand for Dan Turèll Selskabet, og til denne musikalske rejse gennem et forfatterskab vil han medbringe nogle håndfulde eksempler, spille udvalgte numre og fortælle anekdoter om Dan Turèll med kælenavnet Onkel Danny.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Fredag, 18. september

Tidspunkt

15.30 - 17.00

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur