Anne Glad - Smagsdommere og Litteraturen - nyt tidspunkt

Anne Glad - Smagsdommere og Litteraturen - nyt tidspunkt

LitteraturAakirkebyTorsdag, 17. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Anne Glad - Smagsdommere og Litteraturen

En livsstilsekspert med en podcast om bøger. Anne Glad har været knyttet til en stribe af Danmarks bedste reklamebureauer, men er bedst kendt for sin medvirken i DRs tv-program Kender du typen?. Her gætter hun på, hvem som bor i boligen, som hun får fremvist og trækker her på sit indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner – herunder naturligvis også tendenser indenfor litteraturen; hvem læser hvad og hvorfor? Oprindeligt er Anne Glad uddannet cand. mag. i Nordisk sprog og Film- & medievidenskab, men valgte altså en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen frem for karrieren som litteraturforsker. Litteraturen har dog altid hængt ved- og i DRs podcast Bogselskabet fortæller Anne Glad om tidens nye bøger og har forfatterne på besøg. 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Torsdag, 17. september

Tidspunkt

15.30 - 17.00

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur