Anna Grue – En dansk krimidronning

Anna Grue – En dansk krimidronning

LitteraturAakirkebyMandag, 14. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Anna Grue – En dansk krimidronning

Hun er en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Hun startede dog karrieren et andet sted, hvor hun blev uddannet fra Skolen for Brugskunst på linjen for tegning og grafik. Herefter var hun layouter på Bo Bedre, tekstforfatter på Christianshavns Reklamebureau, redaktionssekretær og forsideredaktør på B.T., chefredaktør på musikbladet Mix og efterfølgende chef på magasinerne Forældre & Børn, Bazar og Ugebladet Søndag. Men – i 2005 debuterede hun med romanen Noget for noget og i 2006 blev Anna Grue forfatter på fuld tid. I 2010 udgav hun Den skaldede detektiv, som senere blev inspirationskilde til TV-2 Charlies populære krimiserie Sommerdahl med Peter Mygind i hovedrollen. I 2012 udkom novellesamlingen De andre og krimien Et Spørgsmål om Penge. Siden fulgte Sidste Forestilling, Italiensvej, I lige linje og De voksnes rækker. Endelig udkom her i 2020 Mysteriet i Genbrugsen på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Mandag, 14. september

Tidspunkt

16.00 - 17.30

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur