A.J. Kazinski - AFLYST

A.J. Kazinski - AFLYST

LitteraturAakirkebyLørdag, 19. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

A.J. Kazinski - en dansk krimi duo med international succes

A.J. Kazinski er et pseudonym for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Makkerparret skriver om den Københavnske politimand Niels Bentzon, som skal opklare en række forbrydelser og det gør han i de internationale bestsellere som Den sidste gode mand, Søvnen og døden, Den genfødte morder og Drømmetyderens død. Alle bestsellere, som er blevet udgivet i mere end 25 lande. Alene i Danmark har forfatterparret solgt over 400.000 bøger. Udover deres anmelderroste En hellig alliance og Forfølgerne har Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich også deres eget forlag, hvor de udgiver bøger under navnet Anna Ekberg. Første bind begyndte på Christiansø. Senest har forfatterparret arbejdet sammen med Thomas Rydahl om bogen Mordet på en havfrue, hvor den mistænkte H.C. Andersen tager os med ind i den københavnske underverden anno 1830-40. A.J. Kazinski modtog Det Danske Kriminalakademi’s debutantdiplom 2010 for bogen Den sidste gode mand og modtog den prestigefyldte franske pris Prix Relay i 2011.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Lørdag, 19. september

Tidspunkt

16.00 - 17.30

Entré

Gratis

Web

Kulturspor

Litteratur