AFLYST: Carsten Jensen - debattøren

AFLYST: Carsten Jensen - debattøren

LitteraturAakirkebySøndag, 13. september
Se Min kulturuge

Bornholms Litteraturfestival 2020

Rigtig hjertelig velkommen til årets udgave af Bornholms Litteraturfestival – en lidt anderledes festival – en slags Coronafestival med lidt ændringer i forhold det først planlagte, bl.a. flytter festivalen ikke rundt til by-dagene i år.

Vi skal alle passe på og begrænse smitte spredningen, derfor har vi valgt at været ét sted og Bornholms Højskole har været så venlige at tage rigtig godt imod os – det takker vi meget for.

Vi synes selv at vi har fundet et spændende program og vi håber rigtig mange har lyst til at besøge festivalen. Billetterne kan købes via Ticketmaster på nettet samt deres salgssteder bl.a. Svanekegaarden og som nået nyt i år præsenterer vi et partoutkort for kr. 420,- inkl. gebyr

Velkommen

Brian Christensen & Mie Hjort, Bornholms Litteraturfestival

Carsten Jensen - debattøren

Carsten Jensen er forfatter og debattør. Aldrig bange for at sin mening om krig, kærlighed og samfundsforhold. Carsten Jensen er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og er adjungeret professor i kulturanalyse, men han er mest kendt for sit store forfatterskab, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren Vi de druknede og Den første sten og ikke mindst rejsebogsklassikeren Jeg har set verden begynde, som indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002. Senest har han udgivet tre bind i sin debatbogs serie i 2018 og 2019: Kældermennesker, Mod stjernerne og Hovedspringere. I 2019 modtog Carsten Jensen en af Norges største litteraturpriser: Bjørnsonprisen samt den svenske pris: Rausing-priset.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsve 35j, 3720 Aakirkeby

Dato

Søndag, 13. september

Tidspunkt

16.00 - 17.30

Entré

70 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur