Sune de Souza Schmidt-Madsen – Kannibalens Lov

Sune de Souza Schmidt-Madsen – Kannibalens Lov

LitteraturGudhjemSøndag, 15. september
Se Min kulturuge

Redaktionschef for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof, oversætter og forfatter Sune de Souza Schmidt-Madsen præsenterer sin første roman Kannibalens Lov – og fortæller om forlaget.

Romanen handler om en ung dansker, som efter sine forældres død beslutter sig for at rejse til Brasilien. Hans fars ungdomsven, forretningsmanden Viktor Holbrandt, er blevet en indflydelsesrig og magtfuld spiller i det brasilianske samfund, og fortælleren søger tjeneste i hans virksomhed SPARTA. Gradvis kommer fortælleren dybere og dybere ind bag facaden på militærdiktaturet, og da det endelig går op for ham, hvem det er, han selv arbejder for, må han træffe et skæbnesvangert valg.

Lokale opvarmningsnavne til Litteraturfestival

Tre af øens lokale forfattere vil krydre programmet til Bornholms Litteraturfestival. De tre forfattere er Birgithe Stender-Jensen, Pernille T. Boldemann og Rakel Haslund-Gjerrild.
- Vi vil gerne give publikum lidt ekstra udover hovednavnet, som de har købt billet til. Og - så vil vi også meget gerne give en lokal forfatter en mulighed for at møde et publikum og gøre opmærksom på sig selv og sit forfatterskab,
- Det er lidt inspireret af Steffen Brandts koncertrække Udenfor Sæsonen, hvor yngre musikere møder de mere erfarne og større navne. Her oplever publikum en musiker, som de formentlig ikke kendte på forhånd, men forhåbentlig overraskes over. Det samme håber vi, at de lokale forfattere vil gøre til vores arrangementer.

De tre lokale forfattere er

Rakel Haslund-Gjerrild fra Nexø Søndag 15. sep  Birgithe Stender-Jensen fra Gudhjem Onsdag 18. sep. Pernille T. Boldemann fra Rønne  Torsdag 19. sep.

Hver især vil de til de respektive arrangementer varme op i ca. 15-20 minutter før hovednavnet går på.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Banken Gudhjem, Brøddegade 6, 3760 Gudhjem

Dato

Søndag, 15. september

Tidspunkt

15.00 - 17.00

Entré

80 kr.

Web

Kulturspor

Litteratur