Sound of music aften – Salzburg møder Vang

Sound of music aften – Salzburg møder Vang

Teater/Scenekunst, Madkultur, Klassisk musikHasleFredag, 20. september, Lørdag, 21. september
Se Min kulturuge

Selvom om Salzburg ligger langt fra Vang, er der tæt en forbindelse. Gabriela er født i Tirol, og har siden hun var lille elsket musicalen om familien ”Von Trapp” i Salzburg.

​2 operasangere Julie, Frederik og pianist Troels, alle uddannet fra det kgl. operaakademi, vil denne aften føre os til Østrig lige før ”Anschluß”. Nærmere betegnet Salzburg.

Handling:

Den selvsikre novice Maria forlade sit kloster for at blive guvernante for syv børn med en streng far, der er enkemand.

Med sang og sjov bringer Maria glæde til familien og gifter sig med faderen, efter at en rivalinde forsvinder ud af billedet. Ved Anschluß flygter familien til Schweiz.

Middag:

Vi serverer en 3 retters menu, præget af både det nordiske og Østrigske køkken. Underholdningen foregår mellem serveringerne, så man har tid til at nyde både musik og mad.

OM KUNSTNERENE:

Julie Albertsen påbegyndte i 2012 sit kandidatstudium på Det Kongelige Danske Musik-konservatorium hos Hanna Hjort, hvilket hun færdiggjorde med højeste karakter i 2014.
Hun har medvirket  i både Faurés ’Requiem’ og Mozarts ’Requiem’. I februar 2016 debuterer Julie på Det Kongelige Teater i rollen som Barbarina i ’Figaros Bryllup’.

Frederik Paevatalu Rolin (baryton) afsluttede sine studier ved Det kongelige Musikkonservatorium i København og studerer nu på Operaakademiet i København. Udover allerede at have medvirket i talrige operetter og operaer modtog han i foråret 2016, “Leoniè Sonning Musik-fonds Stipendium”.

Troels Roland  afsluttede I 2013 sin klaveruddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium med topkarakter, hvor han studerede hos professor Anne Øland i klaver og Søren Rastogi i akkompagnement og kammermusik.
Som repetitør har Troels Roland arbejdet med projekter på Operaakademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Troels Roland har modtaget Léonie Sonnigs Musikfonds Stipendium i 2015 samt legater fra bl.a. Idella fonden og den Böhmske fond

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Le Port, Vang 81, Vang, 3790 Hasle

Dato

Fredag, 20. september, Lørdag, 21. september

Tidspunkt

18.30 - 22.00

Entré

725 kr.

Web

Kulturspor

Teater/Scenekunst, Madkultur, Klassisk musik