Gourmet og design med Jan Hurtigkarl i Storms Rum

Gourmet og design med Jan Hurtigkarl i Storms Rum

MadkulturNexøFredag, 20. september
Se Min kulturuge

Nyd en 6-retters inspirationsmenu kokkereret af den anmelderroste kok Jan Hurtigkarl i Storms Rum, når Charlotte Storm og Jan Hurtigkarl sammensætter gourmet og design til en helstøbt aften fredag den 20. september.

God mad smager bedre, når det nydes i hyggeligt selskab i smukke omgivelser. Og dét er netop den helhed Charlotte Storm og Jan Hurtigkarl vil skabe med en pop up gourmetmiddag i Storms Rum fredag den 20. september klokken 18.00.

Jan Hurtigkarl har drevet restaurant siden 1970’erne og har tidligere modtaget en Michelin-stjerne og andre priser som fx Årets Kok. Denne aften vil han fremtrylle en 6-retters menu forankret i sit personlige kulinarisk univers, som han har hentet inspiration til gennem sine rejser til blandt andet Indien og Japan de sidste 18 år. Måltidet vil starte i gårdhaven med små appetitvækkere, der smører smagsløgene og sætter tonen an, inden aftenen fortsætter indenfor i Storms Rum.

I Storms Rum er der fokus på design, stemning og godt lys, som vil sætte den rigtige, hjemlige og afslappede stemning omkring selskabet. Det bliver nemlig en intim aften med plads til kun 16 gæster. Jan Hurtigkarl og Charlotte Storm lægger op til, at det er en del af oplevelsen, at gæsterne sidder sammen ved det fælles langbord og nyder hinandens selskab.

6 retters menu med 6 små glas vine og champagne kaffe og petit fours - kr 1950

Vi glæder os til at se jer.

Jan Hurtigkarl og Charlotte Storm

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

StormsRum, Knarregård, Ibskervej 25, 3730 Nexø

Dato

Fredag, 20. september

Tidspunkt

18.00 - 22.00

Entré

1.950 kr.

Web

Kulturspor

Madkultur

Bemærkninger

Tilmelding senest den 1. september 2019.