Et liv med keramik i Fulby

Et liv med keramik i Fulby

Kunst, KunsthåndværkRønneTirsdag, 17. september
Se Min kulturuge

I forlængelse af udstillingen ”Salt” på Hjorths Fabrik, hvor blandt andre Hans og Birgitte Børjeson udstiller saltglaserede unika værker, vil Hans og Birgitte Børjeson fortælle om 55 år med keramik, om deres arbejde med brugsting, udsmykning og unika. De vil, blandt andet, fortælle om råvarer, formgivning og saltbrændinger, inspiration fra rejser og diskussion med kolleger og samarbejde med arkitekter.

I midten af 60erne grundlagde Hans og Birgitte Fulby keramik ved Sorø, hvor de et helt liv, har arbejdet med deres eget udtryk, produceret brugskeramik, unika værker og løst forskellige udsmykningsopgaver. De har en årrække arbejdet for Danida i Afrika hvor de byggede ovne og eksperimenterede med lokale råvarer. De har rejst i Japan, Kina, Syrien og Egypten hvor keramikken var omdrejningspunktet for deres rejser.

Kom forbi Hjorths Fabrik og få en spændende eftermiddag, se udstillingen ”Salt” hvor 6 keramikere, viser unikke saltglaserede værker. Og hør Hans og Birgitte fortælle om deres spændende liv med keramikken.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Hjorth's Fabrik, Krystalgade 5, 3700 Rønne

Dato

Tirsdag, 17. september

Tidspunkt

15.00 - 16.00

Entré

gratis

Kulturspor

Kunst, Kunsthåndværk