Dukker af blomster, skrot og andre ting (formiddag)

Dukker af blomster, skrot og andre ting (formiddag)

KunsthåndværkØstermarieMandag, 16. september
Se Min kulturuge

Workshop med børn i alderen 8-10 år og/eller voksne

I 2001 fik min debut animations/dukke film ”Den Fantastisk Blomsterbutik” præmiere (se venligst link: https://www.youtube.com/watch?v=gGNYU5_dyv0 ). Siden da har jeg i samarbejde med bl.a. ANIMA og Næstveds teaterfestival afholdt workshops, hvor børn og voksne har fremstillet dukker af ståltråd, som dem i min film. Dukkerne er smukke i sig selv; men kan videreudvikles i mange forskellige retninger, afhængig af trådens tykkelse.

I år ved Kulturugen, som en del af Østermarie dag, har man mulighed for at opleve og deltage i en lignende workshop. Instruktøren er Frances Østerfelt, skaberen af dukker og filmen. Filmen bliver vist løbende under workshop og der er mange materialer til rådighed. Det bliver en sjov stund. Der afholdes to seancer, en om formiddag (kl. 10-12) og en om eftermiddag (kl. 14-16).

Prisen for deltagelse er kr. 50 for at dække materialer, som betales ved indgangen, samt badge til deltagelse i Kulturugen.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Frances Østerfelt, Godthåbsvej 36 , 3751 Østermarie

Dato

Mandag, 16. september

Tidspunkt

10.00 - 12.00

Entré

50 kr.

Web

Kulturspor

Kunsthåndværk

Bemærkninger

Prisen for deltagelse i workshop betales ved indgangen. Men af hensyn til planlægning (materialer mm) bedes interesserede at reservere plads. Max. deltagelse formiddag/eftermiddag er 10 til hver seance. Ved større tilmelding kan workshop udvides til en ekstra dag.