Carmen på kajen

Carmen på kajen

Teater/Scenekunst, Klassisk musikNexøTorsdag, 19. september, Fredag, 20. september
Se Min kulturuge

Introduktion ved Lotte Heise

Bornholms Teater præsenterer en unik udgave af George Bizets Carmen, hvor den klassiske opera møder den autentiske spanske flamenco i helt rå omgivelser.

På scenen ses mezzosopranen Andrea Pellegrini i titelpartiet overfor den store danske heltetenor Magnus Vigilius i rollen som Don Jose, samt flamencokunstnere fra Sevilla. 

Carmen er en fortælling om to verdener der mødes. Den retskafne officer Don José møder sigøjnerkvinden Carmen. Carmen er nederst i det sociale hierarki - uden bolig, status og penge. Til gengæld har hun sin frihed som hun hylder over alt andet. Med kompromisløshed og kampgejst klarer hun sig igennem. Hun frygter intet andet end fangenskab for hun har intet at miste! Don José vil kærligheden - kærligheden med Carmen. Den aften hvor hun kunne blive hans vælger han pligten frem for Carmen og det skulle han aldrig have gjort!

Oplev dette brag af en musik- og danseforestilling i en rå fabrikshal på kajen i Nexø! Se, hør og mærk hvordan en retskaffen officer mister grebet om sig selv pga. en kvinde der modsat andre kvinder kun kæmper for frihed. Carmen er skabt specielt til Bornholms Kulturuge af Andrea Pellegrini og Bornholms Teater og bliver fortalt af kroppe og stemmer frit efter Bizet og Prosper Mérimées Carmen.

Du kan købe pakkerejse, der inkluderer billet til Carmen på Kajen her.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Østre Kajgade 3, 3730 Nexø

Dato

Torsdag, 19. september, Fredag, 20. september

Tidspunkt

19.30 - 20.45

Entré

100-200 kr.

Web

Kulturspor

Teater/Scenekunst, Klassisk musik

Bemærkninger

Billetsalget starter 1. august

200 kr. Alm. billet

100 kr. Unge under 25

150 kr. Gruppebillet fra 10 personer