Tidens Spor

Tidens Spor

KunstRønneHele Kulturugen, undt. fredag 14. september
Se Min kulturuge

Inspiration fra Arsenalet i Venedig - udstilling af oliemalerier

Tiden sætter sine spor - vi ældes ting går i forfald, men selv forfaldet kan være smukt. Kunstneren Birgithe Stender-Jensen udstiller en serie bestående af 7 oliemalerier.

Udstillingen er inspireret af kunstnerens besøg på Arsenalet i Venedig: et område med historiske skibsværfter og våbensmedjer. Området ligger i dag ubrugt hen (bruges dog i forbindelse med biennalen til kunstudstillinger), og de store haller med olietanke og andet materiel går langsomt i forfald. Væggene skaller, fugten får de store jerntanke til at ruste. Fugt, rust, forfald og snavs danner sin helt egen skønhed.

Kunstneren Birgithe Stender-Jensen maler i olie og bruger mest den fascinerende spartelte nik. Birgithe Stender-Jensen er født i 1961, vokset op i Rønne og bosat i Gudhjem, hvor hun også arbejder med sin kunst. Birgithe har kastet sig over maleriet for otte år siden, hvor hun fik tid til arbejde kreativt.

Udstillingen danner ligeledes ramme om bibliotekets Oplæsningscafé på Rønne Bibliotek, onsdag d. 19. september kl. 10-11.30.

Praktisk info

Sted

Rønne Bibliotek, Pingels Allé 1, 3700 Rønne

Dato

Hele Kulturugen, undt. fredag 14. september

Tidspunkt

07.00 - 22.00

Kulturspor

Kunst

Bemærkninger

I bibliotekets almindelige åbningstid og i den selvbetjente åbningstid kl. 7-22