Spor i livet

Spor i livet

Rytmisk musikHasleTirsdag, 18. september
Se Min kulturuge

Hans Jørn Østerby har optrådt som sanger og musiker i mere end 35 år. Han er bosiddende i det jyske, og sit jyske sind kan han ikke løbe fra, og forsøger det heller ikke. Koncerter med Østerby er koncerter, der bærer præg af vestjysk lune, stor eftertænksomhed og en god del underspillet humor.

Hans Jørn Østerby skriver alt materiale selv. Sangene er personlige, vedkommende og fortællende. Østerby er ikke bange for at sætte ord på sindets dybe afkroge, og hans udgangspunkt er det skrøbelige menneskeliv med dets sejre og nederlag. Han lægger aldrig skjul på, at han ser Gud som et godt fundament under menneskelivet.

Den jyske troubadour har spillet og optrådt over det meste af landet såvel som i radio og på TV. I udlandet har han bl.a. optrådt  i kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavet koncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i Liberia. Desuden har han to gange været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe børneforestillinger og skolekoncerter. Han har udgivet en stribe CDer – 15 i alt.

Praktisk info

Sted

Hasle Kirke, Kirkegade 4A, 3790 Hasle

Dato

Tirsdag, 18. september

Tidspunkt

19.30 - 21.00

Kulturspor

Rytmisk musik