SNE - Artist Talk med Vigga Bro

SNE - Artist Talk med Vigga Bro

Teater/ScenekunstSvanekeFredag, 14. september
Se Min kulturuge

SNE er en rejse ind i erindringer, der opstår som knopskydninger og spor midt i en helt anden tanke. De kan fødes af et lille ord, som for eksempel ’sne’. Pludselig er du ikke kun i en nutid, men også i en fortid. Og så står du dér. I en magisk al-tid, hvor alt kan ske! SNE er billedet på alt det, der ikke kan fanges på et regneark. SNE er en forestilling for én skuespiller/ fortæller og to musikere, og i et møde mellem musik- og fortælleteater dukker erindringerne og historierne frem. SNE er et vindue ind til en livs-rejse, der trækker spor fra Fredericia til Christianshavn, og en rejse, hvor vi suser med slæde gennem historier over Grønlands is og sne. For de heldige, der så Vigga Bro med Bobler på Svanekegaarden sidste år, kan det nævnes, at SNE er en slags 2’er i forhold til Bobler.

SNE Producent: Vigga Bro. Medvirkende: Fortæller: Vigga Bro. Musikere: Birgit Løkke og Ida Bach Jensen. Instruktør: Anna Bro. Scenografi: Gitte Kath. Lysdesign/teknik: Ulysses. Fortælling Fotograf: Wilfred Gashau

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Efter forestillingen inviteres til en dialog med Vigga Bro om forestillingens tilblivelse kl. 20.45-21.30

Sted

Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke

Dato

Fredag, 14. september

Tidspunkt

19.30 - 20.45

Entré

170 kr.

Web

Kulturspor

Teater/Scenekunst

Bemærkninger

Fortællingen blev skabt i 2017, hvor Vigga Bro fyldte 80 år. Forestillingen spiller på Svanekegaarden som Teaterforeningens bidrag til kulturugen.
Billetsalget starter den 1. august.

Book her