Prinsesse Leonora (2)

Prinsesse Leonora (2)

For børn, Teater/ScenekunstAllinge-SandvigSøndag, 23. september
Se Min kulturuge

– dukketeater for børn over 6 år og deres voksne på Hammershus

Børneteater om prinsessen, der ikke var en rigtig prinsesse …

Der var engang en prinsesse, der hed Leonora Christina. Eller det vil sige, hun var ikke en rigtig prinsesse. Men hun var næsten en prinsesse, og hun følte sig i hvert fald som en prinsesse … Prinsesse Leonora er historien om den ambitiøse kongedatter Leonora Christinas fantastiske liv. Om ægteskabet med verdensmanden Corfitz Ulfeldt, om rigdom, magt, kærlighed, fangenskab og flugt. Om at finde styrken til at klare alle udfordringer – også når det ser allersværest ud.

Leonora Christinas utrolige livshistorie fortælles på fængslende vis af skuespilleren Christine Albrechtslund i intenst samspil med Sprogmester von Kückelsom, Kommandant Fuchs, Tjenestepigen Karen og Kammerjunker Corfitz Ulfeldt.

OBS: Prinsesse Leonora sad i 1660 i 17 måneder indespærret i tårnet på Hammershus sammen med sin mand Corfitz Ulfeldt, og takke være Naturstyrelsen på Bornholm er det blevet muligt at gennemføre disse to særforestillinger inde i selve Hammershus borgruin – i den del af ruinen, der fungerede som en Smørkælder. Det er derfor en unik chance for at opleve forestillingen i autentiske omgivelser og den helt rigtige middelalderstemning!

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Begrænset antal pladser, reservation nødvendig, efter først-til-mølle-princippet og fra 1. august på kim@bornholmsteater.dk

Sted

Hammershus ruin, ’Smørkælderen’ – oppe i selve borgruinen, Langebjergvej 26, 3770 Allinge

Dato

Søndag, 23. september

Tidspunkt

12.30 - 13.10

Web

Kulturspor

For børn, Teater/Scenekunst