På sporet af mange liv

På sporet af mange liv

KunstNexøMandag, 17. september, Fredag, 21. september
Se Min kulturuge

Galleri Benmel i Nexø havn danner under Bornholms Kulturuge rammen om en spektakulær kunstudstilling/installation udført af multikunstneren Mogens Vibe på vegne af foreningen Galleri Benmel.

Installationen består fysisk af et meget stort og 10 lidt mindre malerier/relieffer. I det store rums midte møder beskueren effekter som har reference i vægudsmykningen og Kulturugens tema: Spor.

Mandag den 17.9. og fredag den 21.9. kl. 20-22 vil der som et supplement til installationen/udstillingen være et lyd/lysshow. Disse aftensceancer vil bringe værker og installation i en helt ekstraordinær samklang med lyde, musik og lyssætning. Lyd og lys udføres af Carsten Johannesen på vegne af Kulturforeningen Silo2 i Nexø. Aftenarrangementerne indledes af Mogens Vibe og der vil være en lille udskænkning. Deltagelse i aftenarrangementerne koster 30 kr. og kræver herudover at man bærer Kulturugens Badge.

“På sporet af mange liv” vil være en rejse i beskuerens bevidsthed og sanser.
Vi sætter alle spor,- dyr, mennesker i fortid og fremtid. Alle ved hvad Einstein eller Churchill har bedrevet men ingen tænker over hverdagens helte eller “anonyme” personer.
Et efterladt håndklæde……. et spor af et menneske som lige har vasket sig. Ja, men hvem lavede håndklædet, hvem kultiverede bomulden, hvem gødede jorden og hvilke insekter/molekyler muliggjorde denne kæde af begivenheder som til sidst blev til et håndklæde i et baderum. Disse spørgsmål må beskueren selv rejse og finde svar på. Måske vil denne installation sætte perspektiv
i de mange liv som leves.Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Galleri Benmel, Nordre Strandvej 2, 3730 Nexø

Dato

Mandag, 17. september, Fredag, 21. september

Tidspunkt

20.00 - 22.00

Entré

30 kr.

Web

Kulturspor

Kunst

Bemærkninger

Der er fernisering på begivenheden den 15 september fra kl. 11-15. Der vil være åbent i Galleri Benmel i hele Kulturugen til og med den 23. september fra kl. 11-17.
I dagtimerne er der gratis adgang.