På sporet af en ny sang

På sporet af en ny sang

For børn, Rytmisk musikSvanekeLørdag, 22. september
Se Min kulturuge

Familiearrangement på Svaneke Bibliotek: En kombineret workshop og koncert med børnemusikbandet RimRaketten, for børn, ca. 7-11 år og deres voksne.

Den første time er en workshop, hvor de deltagende børn skriver en sang i samarbejde med RimRakettens musikere. Efterfølgende holdes en koncert på ca. 45 minutter, hvor de unge publikummer undervejes kommer med på scenen for at optræde sammen med musikerne med deres egen helt nye sang.    

Børnene får ordentlig én på opleveren. Særligt når de ser hvordan deres ideer stille og roligt folder sig ud og bliver til en sang. Og dernæst på scenen mærker suset når de synger deres sang sammen med de professionelle musikere.

Sangen som børnene og RimRaketten laver sammen, kommer selvfølgelig til at handle om Bornholm – med udgangspunkt i kulturugetemaet SPOR. Og efterfølgende er det vores håb, at sangen kommer til at leve videre i en eller anden form.

RimRaketten er:
June Beltoft - sanger, sangskriver, musikunderviser. Bosiddende på Bornholm gennem 18 år.
Thomas Thor - pianist, sangskriver, musikunderviser. Har familiær tilknytning på Bornholm og tilbringer en relativt stor del af året på øen.
Steen Kyed - guitarist, komponist. Har optrådt med bl.a. Gone Fishin , T.A.O., Mikkel Nordsø, Christian Ratzer, NHØP og mange andre.
Anders Pedersen - percussion, komponist. Har optrådt med bl.a. Gone Fishin , T.A.O., Mikkel Nordsø, Anne Linnet, Moussa Diallo for at nævne nogle få.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Svaneke Bibliotek, Borgergade 4, 3740 Svaneke

Dato

Lørdag, 22. september

Tidspunkt

11.00 - 13.00

Web

Kulturspor

For børn, Rytmisk musik

Bemærkninger

Tilmelding: på Svaneke Bibliotek, Bornholms Folkebiblioteker