Kor på Sporet

Kor på Sporet

Klassisk musik, Historie/KulturhistorieNexøMandag, 17. september
Se Min kulturuge

"Ad Hoc" er et lille 4-stemmigt kor bestående af 8-10 dedikerede sangere, inklusiv medsyngende dirigent.

Vores program indeholder velklingende sange på dansk, engelsk, latin og italiensk. Der er SPOR over grænserne og SPOR tilbage til renæssancen med religiøse- og kærlighedsmotiver frem til vor tid med dugfriske, inderlige såvel som muntre, danske korkompositioner.

SPOR af romancer, længsel, tro og glæde. SPOR af ord som flyder frem som vand i bækken, SPOR i gruset, hvor små bitte dråber falder.

Ad Hoc starter koncerten i Bodils Kirke, der er bygget i romansk stil. Efter første del af koncerten bevæger vi os samlet i bil ud ad SPORet til Gryet, hvor Ad Hoc afslutter koncerten.

Der er 67 bautastene (nok fra tiden omkring 400-900 e.Kr.) i Gryet, som i dag er en lille skov, der ligger 4 km vest for Nexø. I jernalderen gik der en vej hen over bakkeøen, et SPOR som nok har forbundet samfundene.

Tilhørerne vil her bl.a. høre en sangtekst specielt dedikeret til Gryet og de kulturhistoriske SPOR.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bodils Kirke, Rønnevej 46, 3730 Nexø

Dato

Mandag, 17. september

Tidspunkt

17.00 - 18.30

Web

Kulturspor

Klassisk musik, Historie/Kulturhistorie

Bemærkninger

Koncerten starter i Bodils Kirke, Rønnevej 46, 3730 Nexø. Sidste del af koncerten foregår i Gryet, hvortil vi kører samlet.

(Kørselsvejledning: Drej ad Plantagevej, der ligger ca. 200 m efter Bodils Kirke. Kør 1½ km. Gryet ligger på højre side af vejen ved en P-plads. Fra Nexø følges Rønnevej ca. 4½ km til man kommer til Plantagevej ca. 200 m efter Sct. Bodils Kirke. Drej ad Plantagevej og kør ca. 1½ km. Gryet ligger her på højre side af vejen. Der er mulighed for at parkere.)