Kom med på MTB sporet  - Vildspor

Kom med på MTB sporet - Vildspor

NaturAakirkebyTorsdag, 20. september
Se Min kulturuge

DGI Bornholm og Trailbuilders Bornholm inviterer til SPOR - MTB SPOR i forbindelse med Bornholms Kulturuge. Arrangementerne er gratis guidede MTB ture i og omkring Hasle Lystskov, Skovly og Trailcenter Bornholm på Rytterknægten. Ture onsdag og torsdag i Kulturugen. Bornholm er et eldorado for mountainbike, og der er de seneste år blevet lavet spektakulære SPOR flere steder på øen. Nogle svære, nogle lette og andre med særlig god udsigt.  Vi viser flere af dem frem i ugen. I kan komme med. Få god motion og en sjov oplevelse.

Vildspor: En tur for de vilde. Her guides du nedad og rundt omkring de svære passager og udfordringer på de røde evt. sorte spor i Trailcenter Bornholm. Her skal du være erfaren MTB udøver som er vant til at køre i terræn. Guider på turen er Christian Terry, MTB specialist og undervisere, ”FLOWTEKNIK”, samt SPOR guide og MTB tur specialist, Troels Bernth, ”TRAILSKIPPER”

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Gratis med egen MTB og hjelm– kr. 125.- med leje af MTB og hjelm (obligatorisk)

Sted

Trailcenter Bornholm, Kongemindevejen 1, Rytterknægten, 3720 Åkirkeby

Dato

Torsdag, 20. september

Tidspunkt

19.00 - 20.30

Web

Kulturspor

Natur

Bemærkninger

På alle ture deltager meget erfarne MTB udøvere og instruktører fra TRAILBUILDERS BORNHOLM: Gruppen er en frivillig forening, som bygger SPOR rundt omkring på øen.

Book her