Kom med på MTB sporet  - Blå og Grønne SPOR

Kom med på MTB sporet - Blå og Grønne SPOR

For børn, NaturRønneTorsdag, 20. september
Se Min kulturuge

DGI Bornholm og Trailbuilders Bornholm inviterer til SPOR - MTB SPOR i forbindelse med Bornholms Kulturuge. Arrangementerne er gratis guidede MTB ture i og omkring Hasle Lystskov, Skovly og Trailcenter Bornholm på Rytterknægten. Ture onsdag og torsdag i Kulturugen. Bornholm er et eldorado for mountainbike, og der er de seneste år blevet lavet spektakulære SPOR flere steder på øen. Nogle svære, nogle lette og andre med særlig god udsigt.  Vi viser flere af dem frem i ugen. I kan komme med. Få god motion og en sjov oplevelse.

Blå og Grønne SPOR: En rundtur i og omkring Trailcenter Bornholm på toppen af øen, Rytterknægten. Her er et forgrenet netværk af spor i alle sværhedsgrader, specielt bygget til den sjove "flow" oplevelse på MTB.   Du skal bare være vant til og cykle og have mod på at prøve en tur på MTB. Vi stiller med guides / instruktører, og har du ikke en MTB, kan du leje både den og en cykelhjelm (obligatorisk) for kr. 125 ved tilmelding / bestilling af plads. Vi niveaudeler, så der er plads og oplevelser for alle.    Det er også muligt for cykelvante børn fra ca. 11 - 12 år at deltage. Vi har et begrænset antal børne MTB til rådighed.

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Gratis med egen MTB og hjelm– kr. 125.- med leje af MTB og hjelm (obligatorisk)

Sted

Trailcenter Bornholm, Kongemindevejen 1, Rytterknægten, 3720 Åkirkeby

Dato

Torsdag, 20. september

Tidspunkt

16.30 - 18.30

Web

Kulturspor

For børn, Natur

Bemærkninger

På alle ture deltager meget erfarne MTB udøvere og instruktører fra TRAILBUILDERS BORNHOLM: Gruppen er en frivillig forening, som bygger SPOR rundt omkring på øen.

Book her