Klassisk på Kanten 2018

Klassisk på Kanten 2018

Klassisk musikRønneOnsdag, 19. september, Torsdag, 20. september
Se Min kulturuge

På sporet af den menneskelige grænse

KPK 18 vil præsentere bornholmerne, og alle andre gæster til Kulturugen, for en koncert med afsæt i et klassisk repertoire og det virtuose i fuldt fokus.

Traditionen tro vil der foregå et møde på scenen i Rønne Theater. Tidligere har det været Flamenco, der mødte klassisk europæisk musik, Barok har mødt folkemusikken, koncertmusik har mødt filmmusik - men i ’18 skal vi på sporet af essensen som musiker. Vi skal overvære mødet mellem menneske og instrument! Vi skal dyrke det skarpe sammenstød mellem muskler og materiel. Vi skal overvære grænsen for den menneskelige formåen.

Duo Walentin & McKenzie møder Bjarke Mogensen og Andrea Pellegrini i et virtuost og ekvilibristisk program af klassiske kompositioner, men hvor alle udenomseffekter er skåret væk til fordel for en hæsblæsende musikalsk jagt på den menneskelige grænse. 

Som noget nyt vil scenerummet rykke frem og ind i salen og musikerne vil møde publikum helt tæt på. Det bliver nærværende, intimt og aldeles uimodståeligt!

Medvirkende: Duo Walentin & McKenzie  (violin og piano) samt Bjarke Mogensen (accordeon) og Andrea Pellegrini (mezzosopran).

Pakkerejse:

Der kan købes pakkerejse inkl. billet til koncerten hos:

BornholmTours

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

Bornholms Teater, Teaterstræde 2, 3700 Rønne

Dato

Onsdag, 19. september, Torsdag, 20. september

Tidspunkt

19.30 - 21.30

Entré

Fra 80,- kr. (ungdom, C) til 260,- kr. (voksen, A)

Web

Kulturspor

Klassisk musik

Bemærkninger

Billetsalget starter 1. august

Book her