gaardens madkulturfest 2018

gaardens madkulturfest 2018

MadkulturGudhjemLørdag, 15. september, Søndag, 16. september
Se Min kulturuge

gaarden inviterer i år til en gastronomisk vandreforestilling, om de spor vi har I os, på os og omkring os. Vi undersøger sammen hvordan det er at gå i et landskab der ændrer sig for hvert skridt man tager, og møder de tilfældigheder, der tit er vigtigere for vores liv end vores egne valg. Turen rundt foregår i små grupper, hvor vi spiser sammen, snakker sammen og mødes på nye måder.

gaardens madkulturfest løber af stablen for fjerde gang i år, og kurator er igen Mette Martinussen, der som kok og iscenesætter har specialiseret sig i kulinariske oplevelser, hvor historiske og kulturelle fænomener formidles i nye og sansemættede formater.

I 2000 åbnede Mette restauranten 1.th. i København, hvor man præsenteres for langt mere end et måltid mad. Hun skabte i 2006 det succesrige Madeleines Madteater, som hun dog forlod igen i 2011. Siden har hun skabt flere madteater-forestillinger bl.a. i samarbejde med Åben Dans, Det Kongelige Teater og Copenhagen Cooking. I 2017 lavede hun Festen som madteater på Republique og har i år premiere på Babettes Gæstebud som madteater samme sted.

Ide og Koncept: Mette Martinussen og Ditlev Brinth

Pakkerejse:

Der kan købes pakkerejse inkl. billet til Madkulturfesten hos:

BornholmTours

 

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Sted

gaarden, Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Dato

Lørdag, 15. september, Søndag, 16. september

Tidspunkt

18.00 - 21.00

Entré

545 kr. pr. person. Prisen er alt inklusive – også drikkevarer

Web

Kulturspor

Madkultur

Bemærkninger

Husk varmt tøj og praktisk fodtøj.

Billetsalget starter 1. august

Book her